Aanbevelingen

TESTIMONIALS

Wat mensen over mij zeggen

Ik heb inmiddels tal van projecten bij veel bedrijven en organisaties mogen doen. Hierdoor heb ik ook met veel mensen en professionals mogen samen werken. Hieronder vindt u een greep uit mijn reviews die men geplaatst heeft op mijn LinkedIn pagina. Voor meer aanbevelingen verwijs ik hier naar mijn LinkedIn pagina.

Ik werk sinds het begin van mijn carrière met Wim (ruim tien jaar geleden). Vanaf het begin liep deze samenwerking al prettig op zakelijk gebied en in alle jaren is een goede onderlinge verstandhouding opgebouwd. Inmiddels ruim 10 à 15 projecten verder is de samenwerking alleen maar verbeterd en zijn de meest efficiënte aanbestedingen die ik begeleid die aanbestedingen in samenwerking met Wim. Ik heb Wim leren kennen als een kundig, sociaal, integer en analytisch persoon. Wim heeft zowel kennis van IT, organisatie en het inkoop en aanbesteden, waarbij hij fungeert als verbinder tussen de externe inkoopadviseur en de aanbestedende dienst. Doordat Wim vanuit de inhoudelijke praktijk mee kan denken, met zowel de aanbestedende dienst als inkoopadviseur. Hij zorgt ook voor het aanleveren van de benodigde informatie en draagt zorg voor het traject na gunning. Dit is een verademing, een dikke plus en kan Wim van harte aanbevelen.

Arno Harbers

Senior inkoop- en juridisch adviseur, Pro Mereor

Wim heeft ons in zeer korte tijd op een zeer efficiente en klantvriendelijke manier ondersteund bij de aanbesteding van onze nieuwe set Microsoft licenties. Ik kan Wim bij een ieder aanbevelen in dit kader.

Adriaan Schutte‪


Teamleider Beheer & Ondersteuning, Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Bij St. Travers heb ik enkele projecten samengewerkt met Wim. Ik heb Wim ervaren als een behulpzaam iemand, rustig, betrouwbaar en met veel kennis van zaken. Hij werkt erg gestructureerd en planmatig waardoor je altijd weet welke stappen nog gezet moeten worden en wanneer. Hij weet de soms complexe materie eenvoudig weer te geven zodat de leden van projectgroep met minder kennis aangesloten blijven. Wel zo fijn!

‪Judith van Grootheest

Manager Klantadvies, Doomijn Kinderopvang

Ik heb van 1 april 2013 tot 1 juli 2015 gebruik kunnen maken van de diensten van Wim. De aanbeveling die collega Arnold Veenstra heeft geschreven kan ik zo overnemen. Daarnaast wil ik de flexibiliteit en collegialiteit van Wim noemen, waarbij het feit dat er sprake is van een inhuur contract geen enkele rol speelt. Een prima collega!


Peter Jager‪

Teammanager Team ICT a.i., Gemeente Súdwest-Fryslân

Wim is een hele fijne collega in de omgang en een waarvan je op aan kunt. Inkoop gerelateerde werkzaamheden binnen projecten kun je bij Wim neerleggen en je kunt erop rekenen dat het goed komt. Wim is duidelijk in de communicatie over zijn werkzaamheden en rapporteert helder. Wim neemt de zorg bij inkooptrajecten geheel voor zijn rekening en dat doet hij goed, met andere woorden Wim is iemand die ontzorgd.

Harry De Jong‪

Portfoliomanager, Gemeente Súdwest-Fryslân

Ik heb Wim, als interim, ingezet in een periode dat er veel Rijksbrede aanbestedingen voor ICT-inhuur samen vielen. Wim kwam op een rijdende sneltrein aan boord. Wim pakte de diverse werkzaamheden binnen de aanbestedingen snel op en heeft ons geholpen de aanbestedingen juist en tijdig uit te voeren. Ik heb Wim leren kennen als een rustige en betrouwbare collega. Vaak goedlachs en altijd vriendelijk.

Peter van Ee

Manager Inkoop , Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Wim heb ik leren kennen als een gezellig en collegiaal persoon. Al zijn taken voert hij met volle overgave uit. Harde werker, serieus, vrolijk, gezelllig en betrouwbaar zijn kenmerken welke absoluut op Wim van toepassing zijn. Ook heb ik nog kort met Wim te maken gehad via zijn bedrijf ICT Mediair. Wat je ook van Wim verlangt, hij zet zich voor de volle 100% in om het meest optimale resultaat te behalen. Een aanrader voor iedereen!

Wietze Numan

Project manager, Internetbureau Speak

Een gedreven en ervaren ondernemer met passie voor ICT. Zo ken ik Wim. Maar ook een prettig persoon om mee samen te werken, rustig, eerlijk, motiverend en enthousiast. Een persoon waar je van op aan kunt.

Céres Mulder

Artist | Model | Creative

Wim is een deskundige, die kennis heeft van de materie als het gaat om licenties-structuren en gemeentelijke aanbestedingsprocedures. Dit geeft bij een aanbesteding een groot voordeel. Daarnaast heeft hij een goed netwerk, zodat hij snel informatie kan verkrijgen. Hij neemt gelijk actie als dit noodzakelijk is. Maar belangrijker, Wim is een prettige persoonlijkheid, die duidelijk communiceert waardoor snel beslissingen kunnen worden genomen.

Frans Breedveld

I&A consulent, Gemeente Gouda

Wim heeft prima werk verricht bij de aanbesteding van de LSP voor de Microsoft licenties. Veel kennis van de materie en heeft ons ontzorgd.

Jan van Dijk

Contract en leveranciersmanager ICT, Gemeente Gouda

Wim heeft de afgelopen maanden Travers professioneel ondersteund op inkoopgebied. Niet alleen door het begeleiden van diverse projecten maar ook het kweken van ‘awareness’ binnen de organisatie voor een professioneel en transparant inkoopproces. Daarnaast heeft Wim geholpen om het leveranciersmanagement te verbeteren naar het daarbij zo noodzakelijke contract- en demandmanagement. Het is de tweede keer dat ik met Wim heb mogen samenwerken en dat zal wat mij betreft niet de laatste keer zijn.

Dr. Robert Biemans

IntSource BV

Heb met Wim ruim 1 1/2 jaar samengewerkt en dat beviel zeer goed. Wim is deskundig, professioneel en praktisch in wat hij doet. Fijne collega en een goed senior inkoper c.q. contract manager. De projecten die Wim deed heeft hij goed opgepakt, geleid en met uitstekende resultaten afgerond.

Paul R. Bouwman

Collega Adviseur Inkoop en Europees aanbesteden, IUC-EZ bij RVO.nl

In de zes jaar dat ik met Wim heb samengewerkt heb ik Wim leren kennen als een gedreven en ervaren inkoper die met gevoel voor de belangen van de organisatie en met hart voor de relatie met de marktpartijen vele ICT-inkooptrajecten heeft begeleid. Wim kent geen 9 tot 5 mentaliteit en past zich makkelijk aan bij de werkprocessen van de organisatie waar hij voor werkt. Waar nodig verrijkt hij deze processen met zijn ruime kennis en ervaring. Wim is een echte teamplayer en voert als professional zijn inkooptrajecten punctueel voor de diverse opdrachtgevers uit. Hierbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn zeer ruim opgebouwde netwerk.

Arnold Veenstra

Contract- en leveranciersmanager, team JVZ, cluster Inkoop, Gemeente Súdwest-Fryslân

Wim was voor de RID de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats. Dankzij Wim konden we als startende organisatie toch op een professionele wijze diverse complexe aanbestedingtrajecten succesvol afronden.

Douwe Woudstra‪

Directeur, RID-Utrecht

Ik heb Wim leren kennen als een betrouwbare en gedreven ICT-adviseur die streeft naar strategisch slimme oplossingen. Wim heeft een prettige persoonlijkheid, waardoor het plezierig samenwerken is.

Leonie Spronk

Senior communicatieadviseur, Character Communicatie

Voor een aanbestedingstraject heb ik Wim’s hulp gezocht. In zijn rol als inkoopadviseur heeft hij dit traject van a tot z uitgevoerd en naar volle tevredenheid volbracht. Het viel mij op dat Wim een door de wol geverfde adviseur is. Wat ik vooral waardeerde was zijn kennisniveau, flexibiliteit en oog voor kwaliteit.

Kim Reemer

Beleidsmedewerker Participatiewet , Sociaal Domein Fryslan

Wim is deskundig en blijft onder alle omstandigheden rustig. Hij kan goed samenwerken en houdt zich aan zijn afspraken.

Anneke Hop‪

Adviseur facilitaire zaken, Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Bedrijfsgegevens

 

Uitgeest (Noord-Holland)

+31(0)6 4632 1615

wim@ictinkoopenadviesbureau.nl

l

KvK nummer 54315425